Assortiment

Viola Cornuta Endurio

(stenen pot)

Nieuw in ons assortiment is de Viola cornuta maar dan in stenen pot. Ze blijven het hele voorjaar en zomer mooi groeien en kunnen prima tegen een beetje vorst. We hebben weer voor de ouderwetse stenen pot gekozen voor de leuke uitstraling. Daardoor ontlast je het milieu ook weer en dat is weer mooi meegenomen.

  Potmaat: 14 cm en 18 cm, in terracotta stenen pot
  Leverbaar: vanaf week 7 t/m week 14 

Viola cornuta Endurio F1 (hangviool)

De Viola Endurio is een bijzonder populaire plant die lang en rijkelijk bloeit en prima tegen vorst en sneeuw kan – een perfecte perk-, kuip- en potplant die ook nog eens weinig eisen stelt. U vindt bij ons de hangende variëteit in 8 verschillende kleuren die elke tuin opvrolijken.

Potmaat: 19 cm, antracietkleurige pot
Leverbaar: vanaf week 8 t/m week 13

Geurende Pelargoniums (geurgeraniums)

Deze plant staat met recht op nummer 1 in ons assortiment en op onze website: een mooie, sterke tuinplant die de hele zomer lang bloeit. Wat de soorten die wij kweken zo bijzonder maakt, is hun kenmerkende geur. U vindt bij ons Pink Capitatum (rozengeur), Graveolens (citroengeur), cola geur, eucalyptus, appel en mint geur. 

Potmaat: 14 cm, felroze pot 100% gerecycled van plastic
Leverbaar: vanaf week 14 t/m week 22

Geurende Graveolens              (mini geurgeranuim)

Dit is de kleine versie van de Graveolens met citroengeur. Het is een klein stenen potje van 7 cm. Hoe leuk is het om dit kleine plantje op tafel te hebben staan.

Potmaat: 7 cm, oranje stenen pot
Leverbaar: vanaf week 14 t/m week 22

Chrysanthemum (bolchrysant)

De bekende bolchrysant is een herfstbloeier voor tuin, terras en balkon maar ook voor binnen. Met honderden bloemetjes in prachtige kleuren staat de plant wekenlang in bloei en is terecht het symbool voor een lang leven. Onze Chrysanthemum Jasoda is in 5 kleuren verkrijgbaar en kunnen ook in hengselmanden geleverd worden.

Pot maat: 15 cm, grijze onbedrukte pot 100% gerecycled van huisafval 
Leverbaar: vanaf week 24 t/m week 44

Felicia felicitara

De Felicia is een makkelijke tuin-, terras- en balkonplant die zowel in de grond als in pot of kuip goed gedijt en lang, vol en rijk bloeit. Met de prachtige kleur van zijn bloemblaadjes en het gele hart doet de uit Zuid-Afrika afkomstige vrolijke plant zijn naam eer aan.  Matig winterhard.

Potmaat: 14 cm, paarse pot in de kleur van de bloem
Leverbaar: vanaf week 12 t/m week 18

Skimmia Reevesiana

Omdat we onze klanten ook in de winter willen bedienen hebben we nu de heester Skimmia reevesiana in ons assortiment. Deze kweken we van onbewortelde stek tot leverbare plant. De teeltduur is 2 jaar voor de kleine potmaat en 3 jaar voor de grotere potmaat. Super mooie plant met rode besjes, je ziet ze ook veel met kerst voorbij komen!

Pot maat: 12 cm, 15 cm en 23 cm

Leverbaar: Vanaf week 44 t/m week 52

Graveolens

Deze geurende Geranium willen we extra uitlichten, door zijn citroengeur verdrijft deze ook de muggen. Verder kan je er heerlijke citroen thee van maken. Onze citroen Geraniums bevatten geen bestrijdingsmiddelen.

Er worden veel varianten aangeboden als de citroen Geranium, dat klopt niet altijd. De meeste andere soorten die worden aangeboden als citroen Geranium trekken eerder insecten aan dan dat ze afstoten, vaak zijn de geuren ook veel zoeter. 

Pot maat: 7 cm, 10.5 cm en 14 cm

Leverbaar: Vanaf week 12 t/m week 24