Assortiment

Geurende Pelargonium (geurgeranium)

Deze plant staat met recht op nummer 1 in ons assortiment en op onze website: een mooie, sterke tuinplant die de hele zomer lang bloeit. Wat de soorten die wij kweken zo bijzonder maakt, is hun kenmerkende geur. U vindt bij ons Pink Capitatum (rozengeur), Graveolens (citroengeur), cola geur, eucalyptus, appel en mint geur. 

Potmaat: 14 cm, felroze pot
Leverbaar: vanaf week 15  t/m week 22

Viola cornuta Endurio F1 (hangviool)

De Viola Endurio is een bijzonder populaire plant die lang en rijkelijk bloeit en prima tegen vorst en sneeuw kan – een perfecte perk-, kuip- en potplant die ook nog eens weinig eisen stelt. U vindt bij ons de hangende variëteit in 8 verschillende kleuren die elke tuin opvrolijken.

Potmaat: 19 cm, antracietkleurige pot
Leverbaar: vanaf week 8 t/m week 13

Chrysanthemum (bolchrysant)

De bekende bolchrysant is een herfstbloeier voor tuin, terras en balkon maar ook voor binnen. Met honderden bloemetjes in prachtige kleuren staat de plant wekenlang in bloei en is terecht het symbool voor een lang leven. Onze Chrysanthemum Jasoda is in 5 kleuren verkrijgbaar en kunnen ook in hengselmanden geleverd worden.

Potmaat: 15 cm, zwarte onbedrukte pot
Leverbaar: vanaf week 24 t/m week 44

Felicia felicitara

De Felicia is een makkelijke tuin-, terras- en balkonplant die zowel in de grond als in pot of kuip goed gedijt en lang, vol en rijk bloeit. Met de prachtige kleur van zijn bloemblaadjes en het gele hart doet de uit Zuid-Afrika afkomstige vrolijke plant zijn naam eer aan.  Matig winterhard.

Potmaat: 14 cm, paarse pot in de kleur van de bloem
Leverbaar: vanaf week 12 t/m week 18

Petunia Night Sky

Deze Petunia is iets heel bijzonders, een vrij nieuw soort met grote bloemen die op een nachtelijke hemel met sterren lijken, een prachtig diep paarsblauw met witte stippen en vlekken. Daarnaast is het een rijk bloeiende plant die overal gebruikt kan worden, in hanging baskets, balkonbakken, kuipen en in de border. Niet winterhard.

Potmaat: 14 cm
Leverbaar: vanaf week 15 t/m week 24