Nieuws

Moederplanten

 Wij hebben de moederplanten in eigen beheer, zodat we de volledige controle hebben over de kwaliteit. We selecteren ze continu zodat we aan de hoogst mogelijke eisen kunnen voldoen en we het hele proces in eigen hand hebben. Elke plant van ons bedrijf is volledig traceerbaar.

Bewortelen doen we met de modernste technieken in onze kweekcel. Ook dit doen we om geen invloeden van buitenaf te hebben (b.v. schimmels en insecten) op onze stekken.

Nieuwe planten labels

We waren al een tijdje bezig met het ontwerpen van nieuwe labels voor de geur geraniums (Pelargonium). We vonden het erg lastig om geur uit te beelden op het label. We denken dat het zo goed gelukt is. We hebben verschillende labels met elk hun eigen geur.

Handelskwekerij Bruinen BV Instagram account

Handelskwekerij Bruinen BV heeft nu ook een Instagram account! Hij wordt beheerd door onze dochter Fleur Bruinen. Ze plaats af en toe wat leuke foto’s van de planten of andere foto’s van het bedrijf. We zouden het super leuk vinden als jullie dat account gaan volgen! Druk op de icoontjes hier onder om naar onze Facebook of Instagram te gaan. 

Afscheid Emil

Na 11 jaar als scholier bij ons gewerkt te hebben. Hij heeft veel voor ons en het bedrijf betekend. Wij zijn trots dat hij zijn passie in de tuinbouw gevonden heeft. Wij wensen Emil veel geluk en plezier met zijn nieuwe uitdagende baan!